apartmanok bérbeadása

BAJNOKOK HÁZA - MODERN, EXKLUZÍV LAKÁSOK SPORTOLÓKNAK

Bajnokok Háza

Új MODERN, exkluzív lakások sportolóknak

SPORTOLÓK RÉSZÉRE ÉPÜLT, BÉRELHETŐ, MODERN LAKÁSOK, ALACSONY RESZIVEL.

A BAJNOKOK HÁZA PROJEKT CÉLJA, HOGY SPORTSZERVEZETEKKEL ÉS SZAKSZÖVETSÉGEKKEL EGYÜTTMŰKÖDVE LÉTREHOZZUNK EGY OLYAN SPORTOLÓI KÖZÖSSÉGET, AHOL MAGAS SZÍNVONALÚ LAKÁSOKBAN ÉS ALACSONY REZSIVEL TUDJUK TÁMOGATNI A HAZAI SPORTOLÓK OTTHONTEREMTÉSÉT.

 

AZ ÉPÜLETRŐL

A lakópark, Budapest, X. kerületében, az Óhegy park közelében, a Sörgyár utcában épült, párhuzamosan a kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező Maglódi úttal.

A parkosított környezetben épült Bajnokok Háza fő irányvonala a sport és az Olimpiai Mozgalom. A lakópark ennek jegyében került kialakításra, három lépcsőháza a bajnoki medálok színéről kapta nevét, lakóink, arany, ezüst vagy bronz színvilágban megálmodott lakások közül választhatnak.

 

BAUHAUS STÍLUS

A Óbuda Építész Stúduió Kft. neves tervezői, Plájer János és Geiszter Róbert által tervezett 38 lakásos, új építésű, kiemelten energiatakarékos, Bauhaus stílusú, modern társasház, magas színvonalú lakásokkal, hatalmas teraszokkal, nyitott és zárt parkolókkal, valamint kellemes zöldligetes belső udvarral, minden igényt kielégítő felszereltséggel rendelkezik. A X. kerületi környezetből kiemelkedő minőségi épület, kivitelezése és anyaghasználata megfelel a budai zöldövezeti villák műszaki színvonalának. A beruházó Öko-Montage Kft. az építési előírásokat meghaladó vastagságú szigetelőanyagokat és nyílászárókat épített be, a fűtési rendszer korszerű, kondenzációs technológiával lett kialakítva, így a lakások energiafelhasználása harmada egy régebbi építésű ingatlanénak.

DESIGN

Belsőépítész tervezőnk a lakásokat egyedileg tervezte meg, a burkolatok és a szaniterek stílusa eltérő, nagy választékot és egyedi designt biztosít. A konyhákban felsőkategóriás bútorok és berendezések kerültek elhelyezésre, melyek alapfelszereltségéhez tartozik a Teka kerámialapos főzőlap, sütő, mosogatógép és páraelszívó. A kulcsrakész otthonok csak a bútorozásra-függönyözésre várnak, melyben az ingatlan üzemeltetője, igény esetén, komplex megoldást kínál. A lakások őrszolgálatra bekötött riasztóval vannak ellátva, a közös terek, parkolók kamerahálózattal védettek.

 

A bérlemények 31-71 nm-ig választhatók. A www.bajnokokhaza.huoldalon megtekinthető a lakások alaprajzai és méretei.

 

A bAJNOKOK HÁZA lakói

A lakások elsősorban a hazai sportéletben aktívan résztvevők otthonteremtését szolgálja, bérlő lehet sportoló, edző, neves sportszemélyiség.

Nagyon sok fiatal tehetség kerül 18-25 évesen Budapestre, ahol különböző helyeken szétszórtan, albérletben élnek, akár támogatja az egyesületük, illetve a szponzoruk a lakbért, akár nem. Reményink szerint ez a ház nyugodt hátteret biztosít egy fiatal és tehetséges sportolónak arra, hogy karrierjét kibontakoztathassa, és később akár családot is alapíthasson itt.

A Bajnokok Háza ellenőrzött kereteket biztosít, szabályosan kialakított, átlátható árszinten megkötött szerződéses feltételek garantál, úgy, hogy bérlőink a költségüket számlával tudják igazolni, elszámolni.

A bérlő lehet sportszervezet, szakosztály, egyesület vagy akár szponzorcég is, így átlátható, hogy a sportoló támogatására szánt összeg milyen célra kerül elköltésre. A lakások minden sporttal foglalkozó személy számára elérhetők, legyen szó edzőkről, sportriporterekről, sportvezetőkről.

Bővebb információ a Bajnokok Háza lakóparkról a www.bajnokokhaza.huoldalon található.

Elérhetőségünk:             

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+36-20-326-6583