apartmanok bérbeadása

Hírek

16 Jun

Megnyitotta kapuit a Bajnokok Háza Lakópark a X. kerületben

Közzétette

 Megnyitotta kapuit a Bajnokok Háza Lakópark a X. kerületben. A nyugalom szigeteként várja leendő lakóit sportolók, szakedzők, kiemelkedő sportvezetők személyében. A Bajnokok Háza ünnepélyes megnyitóján a kerület polgármestere, Kovács Róbert adta át az immár kulcsrakész lakásokkal büszkélkedő lakóparkot a nagyobb közönség számára. Neves sportvezetők, edzők és újságírók is tiszteletüket tették a rendezvényen, hogy elsőként bizonyosodjanak meg a modern építészeti és épületgépészeti megoldásokat valamint a Bauhaus stílusú épület és a minimál belső designt ötvöző lakások harmóniájáról. A kerület egy üde színfoltját adó lakóparkban az aznapi jó idő már rögtön mediterrán hangulatot kölcsönzött a még csak részben elkészült kertnek.

Hadfi Dániel, a magyar judo sport olimpikonja sportolói lendületességgel ültette el a Bajnokok Fáját, ezzel megnyitva az utat a park ligetesítése előtt. Az ültetésben olimpikonunk segítségére volt Révész T. Máriusz a kerület önkormányzati képviselője is. Így a megkezdett gondos munkával a facsemeték idővel árnyékot nyújtanak majd a hosszú edzésekről hazatérő sportolóinknak.

Kovács Róbert polgármester beszédében reményét fejezte ki, hogy mihamarabb benépesülnek a sportolói lakások és így Bajnokok Háza megteszi a maga hozzájárulását az eljövendő sportsikerekhez. A polgármester átvágta a lakásokat lezáró szalagot, így az résztvevők vehették elsőként birtokukba a "Arany" lakások közül a legimpozánsabb 3 szobás apartmant. Az alaksorban található kondenzációs kazánt rejtő gépháztól kezdve a jelenlévőket bekalauzoltuk az bajnoki medálok színei szerinti színvilágban megálmodott lakásokba. Sokan megcsodálták az egyes lépcsőházak üveg-acél harmóniáját és a nagy teraszok, erkélyek átlátható légiességét.

Egy rögtönzött kempó küzdősport bemutató máris a sportélet mozgalmas hangulatát kölcsönözte a frissen megnyílt Bajnokok Házának.