apartmanok bérbeadása

Az épület

Elhelyezkedés

A lakópark, Budapest, X. kerületében, az Óhegy park közelében, a Sörgyár utcában épült, párhuzamosan a kiváló közlekedési adottságokkal rendelkező Maglódi úttal.

 

Bauhaus stílus

A Óbuda Építész Stúdió Kft. neves tervezői, Plájer János és Geiszter Róbert által tervezett 38 lakásos, új építésű,kiemelten energiatakarékos, Bauhaus stílusú, modern társasház, magas színvonalú lakásokkal.

Energiatakarékosság

A X. kerületi környezetből kiemelkedő minőségi épület, anyaghasználata megfelel a budai villák műszaki színvonalának. A beruházó Öko-Montage Kft. az építési előírásokat meghaladó vastagságú szigetelőanyagokat és nyílászárókat épített be.

Design

Belsőépítész tervezőnk a lakásokat egyedileg tervezte meg, a burkolatok és a szaniterek stílusa eltérő, nagy választékot és egyedi designt biztosít. A konyhákban felsőkategóriás bútorok és berendezések kerültek elhelyezésre.

Biztonság

A lakások őrszolgálatra bekötött riasztóval vannak ellátva, a közös terek, parkolók kamerahálózattal védettek.

A Bajnokok Háza lakói

Reményink szerint ez a ház nyugodt hátteret biztosít egy fiatal és tehetséges sportolónak arra, hogy karrierjét kibontakoztathassa, és később akár családot is alapíthasson itt.